STOP COLD  

ДИЕТЕТСКИ ПРОИЗВОДИ ОД ПРИРОДНО ПОТЕКЛО
Природата нè создава, храни, одржува и најдобро се грижи за нашето здравје.

Ние само ги сплотивме квалитетните природни состојки и традиционалните знаења и создадовме производи во функција на Вашето здравје!

DR. GALEN

Dr.Galen Marshmallow syrup 120 ml

Dr.Galen Primula syrup 120 ml

Dr.Galen Multivitamin syrup 120 ml

Dr.Galen Cod-liver oil with chocolate flawour 100 ml

Sali di mare nasal drops 10 ml
(0,9% solution of natrium shloride in purified water)
DR. GALEN

Dr.Galen сируп од Бел Слез  120 ml

Dr.Galen сируп од Јаглика  120 ml

Dr.Galen Mултивитамински сируп  120 ml

Dr.Galen рибино масло со вкус на чоколадо100 ml

Sali di mare капки за нос 10 ml
(физиолошки раствор)