STOP COLD  

STOP COLD - ПОБЕДЕТЕ ГИ НАСТИНКИТЕ, БОЛКИТЕ И ЗАМОРОТ!
Stop Cold производите исклучително позитивно делуваат при настинка, ја подобруваат циркулацијата, ги ублажуваат и смируваат болките во мускулите и зглобовитe и го олеснуваат дишењето.

Камфорот го загрева засегнатото место и ја подобрува циркулацијата, а ментолот лади, освежува и ја намалува болката.

Специјално одбраните 11 етерични масла дејствуваат благотворно на засегнатото место, помагаат во загревањето, имаат благо антисептичко дејство, го намалуваат воспалението, делуваат смирувачки и го релаксираат целиот организам.

STOP COLD  
Aromatherapy with essential oils

STOP COLD massage gel 75 ml

STOP COLD  massage gel 150 ml

STOP COLD   massage oil 200 ml

STOP COLD  massage tonic 200 ml

STOP COLD  pocket inhaler  5 ml

STOP COLD
Арома терапија со етерични масла

STOP COLD  гел за масажа во туба 75 ml

STOP COLD  гел за масажа во тегла  150 ml

STOP COLD   масло за масажа 200 ml

STOP COLD  тоник за масажа 200 ml

STOP COLD  џебен инхалатор  5 ml