BE COOL strawberry Lip balm, SWEET SHINE, ги негува и штити усните од сите надворешни влијанија.Екстрактот од  јагода  и  силиконските масла им даваат посебно сладок сјај.
BE COOL milk and honey Lip balm, NOURISHING, Содржи витамин Е, кој длабински ги храни и омекнува усните.
BE COOL green apple Lip balm, ESSENTIAL, ги негува и штити усните од сите надворешни влијанија. Алантоинот дополнително ги храни усните и им ја враќа природната влажност.
BE COOL coconut Lip  balm, SUN CARE  SPF 30, содржи висок заштитен фактор, кој успешно блокира 97%од УВА+УВБ зраците, така што се постигнува комплетна заштита при изложеност на сонце.
BE COOL blueberry Lip  balm,  HIDROCARE, содржи бисаболол кој ги негува и хидрира усните, а воедно ги штити од предвремено стареење, сушење  и пукање. Природното масло од авокадо ја обновува природната влажност на усните.

BE COOL strawberry Lip balm, SWEET  SHINE, kujdeset dhe i mbron buzat nga te gjithe ndikimet e jashtme.Ekstrati i luleshtrydhes dhe vaje te silicit u japin vecanerisht shkelqim i embel.
BE COOL milk and honey Lip balm, NOURISHING,  permban  vitaminen E, cili i ushqen the - llesisht buzat, dhe i ben te bute.
BE COOL green apple Lip balm,ESSENTIALkujdeset dhe i mbron buzat nga te gjithe ndikimet e jashtme.E ndalon plakjen e parakohshme, harjen e plasjen e buzave.
BE COOL coconut Lip balm,SUN CARE SPF 30,permban faktor mbrojtes te larte, cili i bllokon me sukses 97% nga UVA+UVB  rrezat, dhe ne ate menyre arrihet mbrojtja e plote duke ekspozuar ne diell.
BE COOL blueberry Lip balm, HIDROCARE, permban bisabol,cili kujdeset  dhe  u jep lageshti buzave,  dhe njekohesisht I mbron nga plakja e parakohshme, tharja dhe plasja. Vaji natyror nga avokadoja e igjeneron lageshtine natyrore e buzave.

BE COOL strawberry Lip balm SWEET SHINE, nurtures and protects your  lips from all types of external influences. The strawberry extract and sillicon oils gives the lips sweet shine.
BE COOL milk and honey Lip balm, NOURISHING, contains vitamin E , which deeply feeds and softens the lips.
BE COOL green apple Lip balm, ESSENTIAL, nurtures and protects your lips from from all types of external influences. The alantoin feeds the lips and restores the natural moisture.
BE COOL coconut Lip balm, SUN CARE SPF 30, contains high sun protection factor, which succesfully blocks 97% of the UVA and UVB rays, which provides  complete protection while exposed to the sun.
BE COOL blueberry Lip balm, HIDROCARE, contains bisabolol, which nurtures and hydrates the lips, and at the same time protects them from premature aging, drying and lip damage. The natural avocado oil restores the lips natural moisture.