ТЕЧНИ САПУНИ, КУПКИ,
ГЕЛОВИ ЗА ТУШИРАЊЕ


Дена течните сапуни се благи средства соодветни за често миење. Темелно ги
отстрануваат нечистотиите и стовремено ја негуваат кожата на рацете, лицето и телото. Содржат глицерин,кој ја омекнува кожата и го спречува нејзиното  сушење.

По миењето кожата е чиста, негувана и со многу пријатен мирис кој долго трае. Дена купките и геловите за туширање содржат протеин од млеко кој нтензивно ја храни кожата. Екстрактот од женшен и дава виталност, енергија и младешки изглед на кожата. Екстрактот од зелен чај ја релаксира и освежува и на кожата и го враќа природниот баланс.

SAPUNE TE LENGSHEM, KUPEZA PER LARJE NE BANJE DHE GELLE PER DUSH

Sapunet te lengshem jane pajisje me arome te kendshme te qelluar per perdorim te shpeshte. Me themel e menjanojne papastertite dhe e mirembajne lekuren e duarve, fytyres dhe trupit. Permbajne glicerine qe e zbut lekuren dhe e pengon tharjen e saj.

Pas perdorimit, lekura eshte e paster, e mirembajtur dhe me arome te kendshme. Kupazat dhe gellet permbajne proteine te qumeshtit qe ne menyre intensive e ushqen, e zbut dhe e hidron lekuren. Ekstrakti i zensenit i jep lekures vitalitet, energji dhe pamje te re. Ekstrakti i cajit te gjelber e relakson dhe e freskon lekuren, si dhe ia kthen balansin natyror.

LIQUID SOAPS, BATH AND SHOWER GELS

Dena, the liquid soaps are mild soaps,suetable for frequent use. Throughly eliminates dirt and at the same time nourishe the skin on the hands, face and body. They contain glycerin, which makes the skin soft and protects it from getting dry.

After washing, the skin is clean, smooth and with a pleasant smell that lasts long. Dena bath and shower gels contanes milk protein which intensively nourishes,melts and hydrates the skin. The extract of ginseng gives the skin vitality, energy and youthful look. The extract of green tea has relaxing and refreshing effect and returnes the natural balans of the skin.