УНИВЕРЗАЛНИ ШАМПОНИ ЗА КОСА
Галеа универзалните шампони за коса се наменети за целото семејство и за сите типови коса. Тоа се благи шампони, пХ вредност 7.0 и можат секојдневно да се користат. Тоа е богата палета на шампони што содржат природни и билни екстакти од камилица, бреза, коприва, зелено аболко, мандарина, мед и млеко и други. Застапени се во две големини на пакувања, 950 мл и 400 мл. Помалото пакување е со 100 мл гратис или вкупно 500 мл по цена за 400 мл.

SHAMPONE UNIVERSALE PER FLOKE
Gallea – Shamponet universale per floke jane te dedikuar per gjithe familjen. Ato jane shampone te lehte, me vlere pH prej 7.0 si ne lekure dhe mund te perdoren cdo dite. Kjo eshte  nje palete e pasur e shamponeve qe permbajne ekstrakte natyrore dhe bi- more te kamomiles, hithave, molles se gjelber, mandarines, mjaltit e umeshtit dhe te disa prodhimeve te tjera. Mund te gjendet ne dy madhesi paketimi,950 ml dhe 400 ml. Paketimi me I vogel eshte me 10 ml gratis ose gjithsej 500 ml me cmim per 400 ml.

GALLEA UNIVERSAL HAIR SHAMPOOS
The Gallea universal hair shampoos are meant for the whole family, and for all kinds of hair. They are tender and have a Ph value of 7.0, so they are appropriate for everyday use.
The collection has a vast range of shampoos  with natural herbal extracts such as chamomile, birch tree, nettle, green apple, and  milk and honey. They come in two package sizes: 950 ml and 400 ml. The 400 ml  pack comes with a 100 ml to boot.