Хранливо млеко за тело со бадемово и силиконско масло
Лесно се нанесува и впива во кожата. Длабински ја хидрира, храни и регенерира кожата и ја прави мазна и нежна на допир.
Хидратантна крема за раце.
Содржи најквалитетни дерматолошки компатибилни состојки, екстракт од Алое, растителни и минерални масла, кои ја хидрираат, заштитуваат и негуваат кожата.
Универзална хранлива крема за лице и тело со млечни протеини и бадемово масло.

Qumёsht ushqyes pёr trupin
Lehte perdoret dhe thithet nga lekura, thelle ehidraton ate, e ushqen, e regjeneron dhe e ben me te bute e me te kendshme per prekje.
Krem i hidrantuar pёr duar
Permban perberesit kompatibil me cilesore dermatologjike,
ekstrakt nga Aloe, yndyra bimore dhe yndyra mineralesh,
qe e hidratojne, e mbrojne dhe e mirembajne lekuren.
Krem universal ushqyes pёr fytyrё dhe trup

Nourishing body milk with almond and silicone oil
It is easy to apply on the skin and it is easilyabsorbed. It moisturizes, nourishes & regenerates the skin and  makes it smooth & soft
Moisturizing hand cream
It contains the extremely valuable, dermatologic compatible active  materials, Aloe extract,herbal and mineral oils,which have hydrating, protective & smoothing effects on the skin.
Nourishing Intensive cream with milk protein and almond oil